FACETHUSENE
 
Klik på de ledige boliger
til højre.

 

 

Ledig

Reserveret

Solgt

 
Hent brochure for etape 2
 
Retur til oversigt

FACETHUSENE – velproportionerede
arkitekttegnet lavenergi boliger

Arkitektens ord


“Som arkitekt har det været en fantastisk og privilegeret opgave at tegne Skanderborg Bakkers unikke rækkehusbebyggelser og dermed være med til at bevare områdets arkitektoniske melodi. Det er også en særlig kvalitet at den samme gruppe af arkitekter, designere og bygherrer som startede det hele for over 10 år siden sammen kan føre et af de sidste projektområder i mål. Med w bliver der sat et fantastisk punktum i historien om områdets rækkehuse, som er det bærende element i Skanderborg Bakker.

Facethusene repræsenterer summen af alle de gode ting, som er opstået i forbindelse med udviklingen af boligerne i Skanderborg Bakker. Betydningen af helheder og kontraster, funktionelle indretninger og bolig- og landskabsrum som forenes ude og inde. Det foldes bogstavligt talt ud i Facethusenes hvide glasfacader, som på smukkeste vis reflekterer sine omgivelser af den grønne skov eller en flot aftenhimmel. Det hvide glas skarphed og enkelhed forstærker træpartiernes varme og nærvær i et både kontrastfyldt og harmonisk samspil.”

Anders Warmdahl Mikkelsen & Mette Særkjær
Arkitema Architects


Anders og Mette har været involveret i stort set alle boligprojekter
der er opført i Skanderborg Bakker siden 2005.

 

 

 

 
Se flere fotos fra gallerisiden klik her
DOWNLOAD DOKUMENTER
 

Har du spørgsmål?

 

Har du spørgsmål er du velkommen
til at ringe til home i Skanderbog på:

 

8652 2811

 
© 2015, Raundahl & Moesby A/S
Der tages forbehold for fejl på websitet. Alle visualiseringer og fotos er vejledende og kan ikke betragtes som bindende.
Generelt forbeholder projektudvikleren sig ret til mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.