Facethusene ligger naturskønt ved Skanderborg Sø.
Tæt på off. transport, Skanderborg by og Aarhus

Der findes et sted med højt til loftet og langt til horisonten. Det hedder Skanderborg Bakker. Skanderborg Bakker er et helt unikt og meget harmonisk boligområde, som er smukt beliggende i det østjyske søhøjland.

I løbet af de senere år er der i området bygget ca. 350 boliger bestående af fritliggende parcelhuse, rækkehuse og lejligheder. Området har med sit skrånende terræn en flot udsigt til Skanderborg Sø og Skanderborg by. De grønne områder er nøje gennemtænkte og bearbejdede på en måde, så alle beboere får optimal glæde og gavn af naturen. Her finder du store fælles arealer med hyggelige stier, legepladser og en flot sø med udsigtsplatform.

I området er der en nybygget børnehave og via tunnelen under jernbanen kommer du hurtigt til Skanderborg midtby. Derudover har Skanderborg Bakker en særdeles god placering i forhold til motorvej og jernbane, idet der i umiddelbar nærhed er tilkørsel til E45, og jernbanen mellem Aarhus og København går igennem Skanderborg. Skanderborg by og stationen er i gå afstand fra området.

 

Læs mere om Skanderborg

Se beliggenhed på Google maps

 

 
DOWNLOAD DOKUMENTER
 

Har du spørgsmål?

 

Har du spørgsmål er du velkommen
til at ringe til home i Skanderbog på:

 

8652 2811

 
© 2015, Raundahl & Moesby A/S
Der tages forbehold for fejl på websitet. Alle visualiseringer og fotos er vejledende og kan ikke betragtes som bindende.
Generelt forbeholder projektudvikleren sig ret til mindre ændringer i løbet af byggeprocessen.